Nebezpečná rychlost

Nebezpečná rychlost

Anotace: Nic se nemá přehánět.

Vjela rychle do zatáčky,
na káru teď kouká plačky,
kapota je samé faldy,
není prostě Fittipaldi.

Rychlost jistě podcenila,
do stromu to nabořila,
štěstí při ni ale stálo,
zraněná je jenom málo.

Přítel však má pochopení,
rozbité se ihned mění,
kapotu mu servis spraví,
mladší slečnu nyní zdraví.
Autor Psavec, 12.06.2020
Přečteno 147x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, JC senior, Amonasr, Martinecka23, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kapota se spraví, slečen je vždy dostatek,
ale co já, chudák strom...
:O)
**

13.06.2020 18:40:47 | JC senior

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí