jen slova

jen slova

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=IZOYmuV85CA

kolik ze mě zbyde

když každý den ukrojí jednu šestadvacetinu

 

mluvím tiše a předávám všechno v mezerách mezi slovy

 

třeba že

 

po lesních cestách běžela bych za tebou

i mimo rádius hodinek garmin a všechnu gps

 

nebo že

 

prázdnota má tvar mezery mezi víčky v osvětleném tunelu

kde si pokaždé říkám že kdyby hořelo tak prostě uhořím

a není třeba nad tím víc přemýšlet

 

a až mojí matce potom někdo upřímně stiskne ruku na důkaz lítosti

v tom malém bezvýznamném gestu po všech těch letech aspoň na okamžik pocítí

to co já

 

 

Autor odnikud, 27.07.2020
Přečteno 303x
Tipy 22
Poslední tipující: zdenka, jenommarie, mkinka, Akrij8, vojtěška, Amonasr, Marten, Luky-33, Iva Husárková, Vivien, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vraciam sa k nej každý deň
aj dlho budem
taká je..

29.07.2020 20:15:29 | maliska

...lidi rozumí sami sobě dost málo...nejde čekat že budou víc rozumět druhým...;-)nevím proč mě tohle po přečtení napadlo...

28.07.2020 16:42:38 | Marten

Děti - Rodiče, a kdo komu kdy a jak vlastně učitelem. Vzájemné. V čase.

28.07.2020 00:25:42 | Vivien

veľmi silné

27.07.2020 22:41:02 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí