Něco ti přišlo...

Něco ti přišlo...

 

 

Opět přišla zpráva

Kdo mu asi píše?

Že by zas ta kráva?

Podívá se tiše

 

 

Někde mobil pípá

Ona tady není

Zuby on pak skřípá

když se dá do čtení

 

 

Stálé nejistoty

Věčná podezření

Už víc nejsi to ty

Tohle láska není

 

 

Autor R.K., 07.09.2020
Přečteno 162x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Rozmarýna, Emily Říhová, Psavec, Guldrun, Akrij8, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas... tohle láska opravdu není...
Hezky napsané :)

14.09.2020 16:38:42 | Emily Říhová

Tahle duševní "nemoc" rozleptá vztah, jak kyselina. Dobře si...*

08.09.2020 00:09:22 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí