Pro naše zdraví

Pro naše zdraví

dětičky na sněhu sešly se čtyři

fízli hned ve zbroji obušky víří

nesmí se na pivo, nesmí se na lyže

žádné pogo, jen z youtubka Horkýže

 

Covid se obrací do nových mutací

umělci přichází hromadně o práci

všichni tu nasraně svíráme pěst

když Andrej přiznává - in covid best

 

Covid prý zásadně nechodí v noci

asi jsme pro vládu paka či cvoci

v klubech též před virem chrání nás židle

Prymula v zádech by cítit měl vidle

 

Na patnáct kiláků zkrátí prý vodítka,

povídá ministr, slyšíš ho, dobytka?

Proč máme postupně menší klec?

Nevíš? Pro naše zdraví, přec.

Autor Metcheque, 03.02.2021
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Frr, Amonasr, Měsíčník, Pittoresque
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní! Zasmál jsem se :).

03.02.2021 15:17:34 | Měsíčník

trefná!

03.02.2021 12:16:37 | Pittoresque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí