Lásku psaním nazývám

Lásku psaním nazývám

Anotace: Napsáno: 14.6.2021 Pro R.

Sbírka: Růžové dno

Psaní je pouhá věc,
kde jsem stále cizinec.
S tebou či bez tebe,
budu stále škrábat tóny neznělé.

Je to jako krásný sen,
kdy byl jsem opět dítětem.
Místo, kde stromy rovně stály
a květy u srdce mě hřály.

Pamatuji na ty stromy,
kde jsme stáli a něžně se dotýkali.
Pamatují na nás ptáci,
co zpívali nám a krásně se nám smáli.

Dnes sedím pod stromy sám
a z plna hrdla se usmívám.
Ne, není nad čím plakat.
Kde byla láska,
jsou dnes křídla žluťáska.

Psaní je pouhá věc,
kde jsem stále cizinec.
S tebou či bez tebe,
budu stále škrábat tóny neznělé.

Autor Miborrow, 14.06.2021
Přečteno 236x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Psavec, Pettie, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň s velkým srdcem. Krásné tóny.

14.06.2021 19:40:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí