Zmatené srdce

Zmatené srdce

Anotace: Napsáno: 9.7.2021 Pro R.

Sbírka: Růžové dno

Došla mi slova.
Došel mi dech.
Již neposkládám větu,
v které bych popsal svět.

Slunce je modré a tráva zlátne.
Ptáci vrčí a hmyz lidstvu vládne.
Jsem jen blázen jak se zdá,
co léta věřil v slova zlá.

Byl jsem staré brnění,
co nové lehce nahradí.
Odloží mě do kouta,
kde nikdo nikdy nekouká.

Věřil jsem a věrností jsem lásku splácel.
Kdo jsem, že jsem věřil v člověka,
když srdce kvůli němu naříká?

Autor Miborrow, 10.07.2021
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: Pittoresque, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí!

14.07.2021 17:01:25 | Pittoresque

Velmi lidské.

10.07.2021 09:01:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí