Tikání hodin

Tikání hodin

Tik tak Tik tak

hodiny na zdi v pokoji

neúprosně měří čas

 

Tik tak Tik tak

dívají se na mě

a já občas na ně

kolik ale zbývá času

to nikomu neřeknou

 

Možná že jsou hloupé

že vůbec nic neví

nebo mluvit neumí

To z nás nikdo neví

 

Tik tak Tik tak

jenom pocit zvláštní

z toho jejich tance času

Jenom věčné tikání

než baterka dojde

 

čas se potom nezastaví

auta venku pořád jezdí

a tak to má být

Autor Fil, 03.09.2021
Přečteno 157x
Tipy 7
Poslední tipující: Aida, Amonasr, paradoxy, Psavec, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí