Jen tak mě napadlo.

Jen tak mě napadlo.

Anotace: Jaro je krásné, obzvláště pak, když se povede.

Jaro už je tady, co bys kamenem dohodil,
né granátem, kamenem.
Slunko častěji vykoukne,
a i slabě hřeje,
nekoukejte na zprávy,
buďte plni naděje.
Všechny tyhle zprávy,
to jsou jenom JEDY,
budeš na to čučet,
budeš stále bledý a plný strachu,
koukej na pozitivní věci,
fakt, poslechni, to nejsou kecy.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 15.03.2022
Přečteno 141x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, šerý, Vědma, Vivien, Amonasr, DH22, mkinka, Psavec, Fil, rybka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tak novináři sou někdy protivný

15.03.2022 19:16:56 | Fil

No jo, je to jejich práce, ale já bych takovou nechtěl.Děkuji.

15.03.2022 19:35:06 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí