Prasklá bublina

Prasklá bublina

 

Vznášel ses, blbečku, jako na obláčku,
troubo, fakt myslels, že je to láska?
Tak už se prober, odstřihni ji z háčku,
tahle ta bublina, je dávno prasklá...

Cožpak to vážně ty pako nevidíš,
že s jiným vodí se a vřele laská,
no prostě, vole, už se jí nelíbíš,
ta tvoje bublina, už dávno praskla...

Neposer se, a zkus se zas usmívat,
zvládni to, tentokrát bez fiaska,
je přece mladá, tak si chce užívat,
ta Vaše bublina, je stejně dávno prasklá...

Autor DH22, 05.04.2022
Přečteno 141x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drsnééééé, však "moudře"

05.04.2022 22:01:47 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí