Jak jsem hledal Ježíše

Jak jsem hledal Ježíše

 

Se sklenkou v ruce v mrzké knajpě s kumpány, já hledal Ježíše…

Byl jsem si jist, že číšník lstivý, pár drinků na můj účet, připíše…

Snad kdybych nepil, zjevil by se mi v celé své kráse, nejspíše,

třeba tam byl a učinil zázrak, že číšníkova tužka, na papír nepíše…

 

Možná je Ježíš v každém člověku, co alespoň v něco trochu věří,

a třeba se válí v nebi na boku, a my si komentáři počechráme peří…

Nechám to na Vás, ať si rozhodnete, vždyť vím, že lidé kteří,

hledají v životě něco, nebo už našli snad, mi stejně neuvěří…

 

 

Autor DH22, 10.04.2022
Přečteno 126x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Akrij8, šerý, mkinka, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ježíšmarjá, já hledal Budhu...;-)dobře napsaný text.

10.04.2022 10:27:53 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí