---Temné stíny---

---Temné stíny---

Temné stíny uvnitř duší
řvou a tiše šeptají
nikdy je nic nepřehluší,
duši tajně kázají

do mysli se snadno vkradou
tajně potom špatně radí
s převlekem dobrých úmyslů
paseku pak napáchají.

Ze závisti obviňují,
pro svůj stud pak tajně lžou
nekají se, naříkají,
že ostatní jdou cestou svou.

Nevidí snad, jak se mají?
Že teď nemají svůj den?
,,Pročpak si mě nevšímají,
když svět se točí kolem mě?"

,,Pomlouvají, nevěří mi,
pořád mě jen sledují!"
Temné stíny svedou divy,
když do ucha šeptají

žárlivost a tajné strachy,
domněnky a pochyby,
sice se jich nedá zbavit,
dají se však umírnit.
Autor Janeala100, 21.04.2022
Přečteno 248x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Sonador, Psavec, šerý, paradoxy, s úsměvem na tváři, Protos1182
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím že jestli vydržíš, budeš jednou hodně dobrá*

21.04.2022 20:47:12 | šerý

Však ani ty nepíšeš špatně, je vidět, že se vnímavě pozoruješ a to je super:)

21.04.2022 20:38:39 | paradoxy

Temne stiny uvnitr dusi svedou divy dokonale. Kazdemu vsak nejvic slusi, kdyz je posle do...

A ted vazne: Moc krasne napsane a pravdive

21.04.2022 20:18:30 | Narra

Díky. Jsem ráda, že se ti líbí

21.04.2022 20:22:27 | Janeala100

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí