Nová

Nová

Anotace: Zbohom starý známy...

 

Nová kapitola, nové výzvy

zbohom starý známy-

pocit pochybnosti zmizni

niekam preč, už nemáš miesto,

nemáš trón

keď chceš ublížiť

do vlastnej rany radšej hryzni

a nevyhľadávaj slabších

lebo príde deň kedy ťa preskočia

 

Zaskočia niektoré slová,

niektoré básne

aj vlastného autora

vravia "zmenil sa"

áno zmenil

nový štýl písania,

nový spôsob myslenia

keď pýtaš sa prečo

lebo toto je konečne,

konečne ten jeho...

Autor Dávid, 22.04.2022
Přečteno 181x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, šerý, Psavec, Vivien, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vivien, Sonador, máte pravdu :)

03.05.2022 22:11:00 | Dávid

to "nacházení se" při cestě životem, stojí za to*

23.04.2022 08:33:01 | Sonador

je to vývoj

22.04.2022 17:24:57 | Vivien

Silné. Emocionální.

22.04.2022 16:19:50 | mkinka

Ďakujem ti mkinka :)

22.04.2022 16:52:44 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí