Sem a tam

Sem a tam

Anotace: ****

Tak bloumám si pod korunami stromů
sem a tam, když nechce se mi domů.
Sem a tam, než prochodím si boty,
sem a tam, pak bosé nechám stopy.

Brouzdat listím, mít mezi prsty hlínu...
Sem a tam v tom nekonečném splínu.
Sem a tam, jen tiše zavřít oči,
sem a tam v tom marném kolotoči.

Uvězněná, ač volná, na svobodě...
Sem a tam a stále v mrtvém bodě.
Sem a tam, jít vpřed a nebo zpátky?
Sem... A tam...
Na to je život krátký...
Autor Duhová, 22.04.2022
Přečteno 123x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí