nevím kdo jsi ale mám tě tam někde v hrudníku kde je srdce

nevím kdo jsi ale mám tě tam někde v hrudníku kde je srdce

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=4-laSBzg5LU

noc tlačí jak španělská bota

úzkost je jen drobný zásek na krkolomné cestě

tak daleko jsme ušli a k čemu to všechno když stejně

miluju miluju miluju

tě co nejsi

a

co si budeš dostatečně přát to se prý splní jenže

sliby jsou guru Jára

odháčkujou a nechají prázdnou nádobu

houkni a vrátí se ti všechno ozvěnou

čas klouže po šikmé ploše

na ní já a ty kdesi tam kam nikdy nedosáhnu

můžu napsat sto milionů knih napsat všechny básně

a stejně to bude pořád stejný

slepý volání o pomoc

a demonstrace nekonečný bolesti

na kterou nikdy nikdo

neodpoví

 

 

Autor odnikud, 17.05.2022
Přečteno 224x
Tipy 20
Poslední tipující: Snacek, Sonador, CULIKATÁ, kudlankaW, Psavec, Fialový metal, Marten, šerý, jitoush, Luky-33, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná práce. Líbí se mi to*

17.05.2022 21:23:42 | šerý

ach
je tak
ako je napísané v riadkoch
aj tam kdesi
medzi
.

17.05.2022 20:33:11 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí