V agónii...

V agónii...

 

Pomalu odnáší si všechny věci z bytu,
a já nemám, kam se před tím skrýt.
V agónii, vzdávám se všech k ní citů,
a netuším, jak mám si, tuhle vinu smýt.
 
Krabice sehnal jsem jí od banánů,
a lístek na nich nechal se vzkazem,
zas kdosi jiný, další, slízne smetanu,
to mezi námi vyřešila prostě, výmazem...
 
Nevím, kam jde, a co bude dělat,
snad dobré časy mou milou čekají,
mě nezbývá, než se nepodělat,
a přestat milovat ji, v skrytu, potají...

Autor DH22, 18.08.2022
Přečteno 186x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, strašidýlko-střapatý, Tootsie, Jan Kacíř, CULIKATÁ, Amonasr, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se.

18.08.2022 15:02:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí