Sám budu přemýšlet...

Sám budu přemýšlet...

 

Přes rok jsem marně zkoušel najít,
k jejímu srdci kdesi, ztracený klíč,
přes rok jsem pokoušel se, své city k ní hájit,
ne, tentokrát nehnal mě k tomu jen chtíč...

Přes rok jsem radoval se z její blízkosti,
když čas si na mě ve své nudné chvíli našla,
přes rok jsem dával jí, své vřelé něžnosti,
odměnou nadávky mi byly a špína zašlá...

Přes rok je zase kartáčem hrubým budu smývat,
nezdravit, nesmát se, jen hlavu odvracet stranou,
přes rok teď budu si, ta slova v mysl vrývat,
sám budu přemýšlet, nad svou zvonící hranou...

Autor DH22, 06.09.2022
Přečteno 127x
Tipy 14
Poslední tipující: blues, Holoxicht, Sonador, Fialový metal, ForgetMeNot, Rozmarýna, Caliéry, Stanislav32, Amonasr, Marten, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsou ty rány, které nám život uštědří a které si musíme zhojit sami... a zotavování trvá. Tvé verše bezprostředně promlouvají ke čtenáři, je znát, že autor si prošel četnou řádkou zklamání. Přeji mu vše nejlepší. Ať se rány pěkně zacelují.

06.09.2022 20:33:03 | Rozmarýna

Děkuji za přečtení a milý komentář...

07.09.2022 04:47:04 | DH22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí