D252

D252

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=6cRctjPRv6M

všechno je to divný

lidi co se usmívaj lidi co se mračej

lidi co chodí pořád dokola jednou ulicí

jako by se  každej den mělo něco změnit

babka čumí z balkónu kocour z okna

je zvláštní že na konci února ještě sněží a v březnu má být teplo

napsala bych si epitaf kdybych věděla jak to všechno skončí

i ve slově beznadějný je naděj až na to že naděj nic není řekla by moje češtinářka

učitelky nakonec vždycky maj pravdu stejně jako matky babičky a prababičky

víš co bych nejradši byla myslím si kdesi hluboko v hlavě

kde krom jedný myšlenky není nic dalšího

průhledná stěna všichni by se dívali skrz a já bych se necítila provinile

průhledný věci jsou prostě průhledný nic víc za tím není

neznají lásku radost utrpení bolest strach lhostejnost

nemají žádnej prostředek obsah začátek

ani konec

 

 

Autor odnikud, 25.02.2023
Přečteno 161x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Sima, maliska, Fialový metal, jenommarie, Marten, šerý, Frr, khalim lamshi, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já se jako průhledný často cítím...jsem rád že mě lidi nevnímají...ale jindy mě to štve.

26.02.2023 11:28:38 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí