215

215

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=eJnQBXmZ7Ek

chtěla bych být křehký ptáče ležet v hnízdě pípat strachy

život na hraně je ten nejintenzivnější

dívám se na tebe a strašně moc bych potřebovala cítit to stejný ale

mozek mám zkroucenej jak mokrej ručník a nedostanu to z něj

není důležitý co říkáš ale komu to říkáš šeptala máma

a táta mlčel do stolu a psal si svý deníky který nikdo z nás nikdy nečet

i když ležely jen tak na stole

možnost volby je vlastně tím největším vězením co je nalajnovaný to je daný

chodím a dotýkám se omítky drolí se po prstama a padá na zem jako lavina v horách

řekla bych že přesně takhle by zněla beznaděj

kdyby měla zvuk

 

Autor odnikud, 21.05.2023
Přečteno 178x
Tipy 13
Poslední tipující: BArBArKO, maliska, Luky-33, šerý, Stanislav32, Marten, Frr, Loveless, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

husia koža

25.05.2023 08:46:46 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí