tapety

tapety

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=znfYwABeSZ0

 Jsem Amélie. Koukám na sto tisíc věcí najednou,

 

Běžím prázdnou krajinou a přemýšlím co dál.

 

Je tisíc otázek a nula odpovědí.

 

Řekněme si šťastné a veselé aby vůbec šťastné a veselé nebyly.

 

Utíkej dál, stejně nikdy neutečeš.

 

Další rok, další story, další konec, další vše.

 

Můžu napsat sto tisíc věcí, stejně jako všichni. A bude to nakonec k ničemu,

 

Dvaatřicet let a stále bez odpovědí.

 

Život je život a je takovej jakej je. I když se staví zády stejně jsi pořád tady.

 

Proč koně spí ve stoje, proč se sloni otírají choboty a proč nejsem hodná ničeho.

 

Sto procent lásky a milion procent opovržení.

 

Hrozně moc chci psát ale už mi to nejde.

 

Jsem Amélie.

 

I se vším tím pitomým sestřihem. Se vším, co představovala. Jsem to já.

 

Až jednou otevřeš oči, budu tam.

Autor odnikud, 25.12.2023
Přečteno 77x
Tipy 14
Poslední tipující: BArBArKO, maliska, Marten, CoT, šerý, jort1, Sonador, Frr, Žluťák, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hudbu som si nepustila, ale ako som to čítala, vedela som, čo hrá na pozadí
trafila som
taký je život.

27.12.2023 18:58:44 | maliska

veľmi pekné aj hudba nádherná

25.12.2023 08:27:25 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí