Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 4 záznamů. Zobrazuji 1-4.

Má jediná Publikoval(a): Mr. White | Básně » Smutné

... svět je bohatý a plný krásných bytostí ... nauč se nebýt závislý jen na jednom ...

17.05.2013 15:59:55 | Marcellareagovat

Má milovaná Publikoval(a): Mr. White | Básně » Smutné

... je smutné a bolavé být opuštěn, ale ještě smutnější a o hodně bolavější je opouštět ...

17.05.2013 15:56:45 | Marcellareagovat

Předzvěst bouře - prolog Publikoval(a): Mr. White | Romány » Fantasy

s.v.b.e.e.v.
Nejdřív Tě potěším - dokážeš popisovat takovým způsobem, že všechno vidím před sebou. Moc se mi to líbí. Úžasně jsi popsal atmosféru vojenské pevnosti.

Teď ke kritice: První věc je ta, že se ztrácím v postavách. Hovořily spolu dvě postavy, jak jsem pochopil, ale jména se tam objevila zcela náhle, bez jakéhokoliv připojení jména k postavě. Stejně tak nemůžeš pro postavy používat nepřeberné množství pojmenování - jednou je to Maryk, po druhé čtyřicátník, po třetí hnědovlasý muž a člověk se v tom bez jasného připojení začíná ztrácet.

"Ukázal mladík pokynutím a udělal první krok směrem k truhlici." udělal první krok směrem k truhlici a...? Zabili ho? Přiletěl šíp a zabodl se mu do krku? Nebo se mladík zarazil, protože mu něco došlo? Pokud ten krok nebyl nijak důležitý, stačí napsat "přešel k truhlici." A to "ukázal pokynutím" by se také dalo říci líp, takhle to zní příliš kostrbatě a nečesky.

Slízal dolů, nebo slézal dolů?:)

"Levou rukou se natáhl po provazu od poklopu, aby ho mohl zavřít." To samé, co s tím krokem. Natáhl se, aby ho mohl zavřít...zavřel ho? Nebo přiběhla ošklivá slizská zelená obludka a zprznila ho? Opět stačí napsat, že se natáhl a poklop zavřel.

"Jestliže nyní by Oleisiané zaútočili jako první, Vyhořelí by stáli proti první vlně útoku." Není vysvětleno proč. Je to kvůli poloze pevnosti? Nebo kvůli jejímu významu?

"Maryk udělal několik kroků a na věšák si vedle postele pověsil lehkou koženou zbroj,..." nemusíš psát, kolik kroků postava udělala, aby vykonala danou činnost :)

Pokusil jsem se vychytat to, co se mi nezdálo příliš dobré. Doufám, že to pomůže. Jinak se mi to docela líbilo a rád budu číst pokračování, bude-li jaké.

10.05.2013 15:28:47 | Wulfwaerareagovat

Má jediná Publikoval(a): Mr. White | Básně » Smutné

buď rád aspon za ten poslední polibek..a jinak vítej tu ;)

07.05.2013 21:49:23 | Jináreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí