Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 5 záznamů. Zobrazuji 1-5.

Naše práce? Publikoval(a): literka11 | Úvahy » Láska

Chytrý postřeh. Zajímavost je ta, že zamilovanost pramení z toho, že člověk očekává, že jeho partner je ten jeho doplňující protipól. A je to magické, opravdu magické, protože v raných fázích vztahu to tak funguje. A průser všech vztahů je v tom, že v téhle přetvářce jeden nebo oba pokračují stůj co stůj. To je životní omyl hledat svůj protipól v druhém člověku – tedy mimo sebe (přece co kdyby to s jiným/jinou fungovalo líp).

24.07.2014 17:05:55 | dead-headreagovat

Naše práce? Publikoval(a): literka11 | Úvahy » Láska

Podepisuji Zelenou vílu.
(Literko, jen malá technická, kdybys udělala odstavce, četlo by se to ještě trochu líp :-)

16.06.2014 06:42:24 | Pamínareagovat

Naše práce? Publikoval(a): literka11 | Úvahy » Láska

díky za zamyšlení... každý vztah se vyvíjí, tak jako oba aktéři v něm.. a každý vztah je o výběru, někdy si vybereme nějak a nedopadne to, ale pro to , abychom utvořili rodinu bychom opravdu měli hledat někoho přemýšlet a nespěchat... a hlavně po určité době by se zamilovanost měla proměnit v lásku, v úctu, v respekt, řekla bych , že pokud tohle neproběhne vztah nevydrží.. zamilovanost netrvá věčně, ale láska ano... a také by ve vztahu měla být svoboda a důvěra, pokud tohle je, žije se oběma krásně... a starosti a problémy přijdou, ale s těmito artefakty se překonají... protože v tu chvíli nechybí ani komunikace... můj muž je pro mě i nejlepším kamarádem... :-) p.s. ale i kamarádky jsou důležitý :-)))

15.06.2014 23:01:42 | zelená vílareagovat

City Publikoval(a): literka11 | Úvahy » Láska

L. ?

13.04.2014 10:04:52 | Jin&Jangreagovat

City Publikoval(a): literka11 | Úvahy » Láska

Vítej na Literu
Ve své úvaze dáváš na jednu misku vah strach, na druhou pak dopřát si radosti života v plné míře. Myslím, že většinou tyto věci nejsou v životě soupeři. Pokud si nekoupím vše, po čem toužím (byť i hodně), je v tom zodpovědnost za mé finance, není rozumné se např. zbytečně zadlužovat. Pokud si odepřu, „...osobu, ke které mě to očividně táhne…“, důvodem mi může být např. ohleduplnost vůči ženatému muži a jeho rodině nebo naopak k té rodině mé (pokud se již evidentně nerozpadá).
Jinak: píšeš dobře, ale na úvahu trochu krátké. Tak se budu těšit na další:)

13.04.2014 09:40:02 | Inna M.reagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí