Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 4 záznamů. Zobrazuji 1-4.

Zklamaná Publikoval(a): kytiška | Básně » Láska

"přiznávám dost na tebe lpíc." no to se mi trošku nelíbí...a potom ty výrazy - slovesa bez "j", mám na mysli "sem" místo "jsem"

Ale nic, držím Ti palce do dalšího psaní a tip Ti dám.

22.04.2008 14:20:00 | Norleinreagovat

.................................................................. Publikoval(a): kytiška | Básně » Ostatní

Dejme tomu, ale proč tady to dílko máš dvakrát jen s drobnou obměnou?

05.01.2008 17:45:00 | CorrimsonTomreagovat

Dopadlo to dobře..... Publikoval(a): kytiška | Romány » Romantické

Řekla bych, že je to takový hrr a zvláštní. Ona se stěhuje, ony brečí, ona se stěhuje taky, ona se nestěhuje, jí umřela babička, on volala jí, ona jí pomohla, ona si našla práci, ona taky, ona se vdávala, ona tam potkala jeho a dávno se s nim rozešl, oba se bavili, oba chtěli víc (tak proč se rozešli?)Oni měli svatbu, oni bydleli v praze s nima, ony jsou stále nejlepší kámošky.Obě ženy jsou moc rádi že si zůstaly věrné i přes to dlouhé odloučení ,že si měly co říci...A pokud neumřeli, tak žijí dodnes..Zavonil zvonec a pohádky je konec. Je to zvlaštní a řekla bych, že až moc velké náhody a málo popsané. Ale myšlenka je hezká. Chtěla jsi nejspíše pouázat na to, že když má někdo opravdu nejlepší přítelkyni, tak i přes všechny překážky zůstanou kamarádkami. Jen jsi to trošku zvvláštně sformuloval. Prosím neber o , že tě chci napadat. Jeden moudrý člověk řekl, že píle a odhodlání dokáží změnit kopřivu na růži. A jiný zase to, že když chceš i růže umí být medová. Hodně štěstí a inspirace....Luccissek

18.09.2007 13:46:00 | Luccissekreagovat

Nejde, aby všechno bylo....... Publikoval(a): kytiška | Úvahy » Ostatní

Nebyly by firmy, zaměstnání, práce... no to vůbec nezní špatně. Ono kdyby nebyl hlad, násilí, chudoba, kdyby vlastně nezbyla žádná taková "nedokonalost", tak by nic z toho co uvádíš nebylo třeba. A všichni by si mohli jenom tak krásně sednout a říct si... "Život je krásný" :)

03.09.2007 23:44:00 | Demedalexreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí