Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 5 záznamů. Zobrazuji 1-5.

Úvaha o bohu, lásce atd. Publikoval(a): irisY2K | Úvahy » Bůh, víra

Přidávám se. Taky jsem to nepochopil. Co tím chtěl autor říci?

06.06.2009 15:17:00 | Hippyreagovat

Úvaha o bohu, lásce atd. Publikoval(a): irisY2K | Úvahy » Bůh, víra

Tož to sem nepochopil..:-)Bohušu..:-)

23.05.2009 08:00:00 | Weylinreagovat

Hmm Publikoval(a): irisY2K | Úvahy » Bůh, víra

No, ono pokud se nepletu ve stejné kapitole o potopě se píše i o rozmachu hříchů a že ohavbé skutky křičely až do nebe. Nevím jak jsi na tom ty, ale zloděje, vrahy, vyděrače, pomlouvače a jiné šmejdy trestá každá společnost. Bůh trestat nesmí? Má to od tebe zakázáno? Nejlepší na tom je, že ve stené kapitole se píše, že Noe byl spravedlivý a proto byl zachráněn v arše. A víš co je ještě lepší? Noe povídal svým sousedům kteří se mu smáli ať činí pokání a tak budou také zachránění.
Nebo ti provorození v Egyptě. Nebylo náhodou před tím ještě 9 jiných ran při kterých nikdo neumřel? Nebyly nejdřív kobylky, dobytčí mor, krvavá voda, kroupy, žáby, mouchy a komáři a ještě další? Může Bůh zato, že egypťané svoje otroky nechtěli pustit pryč? Desetkrát se dostavili židé před faraona, aby je propustil, desetkrát faron viděl co to udělá, když je nepustí, ale stejně je nepustil. Nechci nic říkat, ale komu není rady, tomu není pomoci... Ale dneska už jsme asi větší humanisti než Bůh tenkrát.

Chci ti jen říct, že věc má i svou druhou stránku a soudci který někoho zavře se taky neříká, že je zlý. A soudce který odsoudí někoho na smrt taky ještě není vrah. Ostatně třeba v USA bylo nejméně milion lidí v porotách které odsoudily někoho na smrt. A nemám pocit, že by s nimi už nikdo nechtěl sedět u jednoho stolu.

01.04.2009 09:49:00 | Daniel S.reagovat

Hmm Publikoval(a): irisY2K | Úvahy » Bůh, víra

Pokud se budeš na cokoliv dívat jednostranně,nepochopíš to nikdy.Nejsem zastáncem bible ale jen zlo tam není i když ho je tam dost.Ale je tam i hodně moudrých věcí,hlavně v nové zákoně.Když něco hned přijmeš nebo odmítneš nikdy tomu neporozumíš-aspoň částečně.

01.04.2009 09:13:00 | Weylinreagovat

Boží nevěsta Publikoval(a): irisY2K | Básně » Bůh, víra

na to, ze je to prvni basen, tak je to zdarile,rekla bych, chce to jen trosku vychytat ten rytmus a nektere rymy,ale jinak je to dobre,za to tip..
jen tak dal...

10.07.2008 19:32:00 | saddovareagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí