Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 4 záznamů. Zobrazuji 1-4.

Povedený den Publikoval(a): Agnesita | Fejetony, sloupky » Ze života

Ups... mělo to být 40%. Ale abych si to obhájil. Tvůj fejeton mi přijde dost obyčejný. Šup, šup, vyprávění a na konec hodím pavouka. Nespím... a mám fejeton. Jenže takhle to nefunguje. Nevím, mně osobně se to fakt moc nelíbí a člověk s ambicemi by měl možná psát trochu líp. Aspoň, co jsem slyšel... Chybí tomu nějaká taková kompatibilita. Jsou tam tři časové skoky, které spolu v podstatě nesouvisejí a spojuje je jen datum. To se mi nelíbí. Piš vtipné příběhy, ale neříkej tomu fejeton. Nebo piš fejetony, ale nesnaž se do toho narvat tři nebo čtyři nesouvisející příběhy. Ztrácí to význam... Když budu mít čas, kouknu se snad i na další. Vcelku si mě zaujala, ale to asi "zatím" nebude tvorbou.

24.04.2007 20:13:00 | Findred z Celenureagovat

Nespokojenost se sebou samým Publikoval(a): Ekonom | Úvahy » Ze života

Ahoj, na první mimoškolní úvahu je to moc příjemné, umíš vyprávět. Možná to není kdovíjak slohově zajímavé, esteticky překotné, ale bezesporu je to pohlazení po mé mladé duši. Moc se mi nelíbí, že i na konci je něco jako tvůj vlastní epilog, protože prolog na začátku, kde se představuješ, je tam uveden velmi dobře, ale ten konec se mi tam moc nehodil. No, co víc říct, jen uvažuj dál jdeš správným směrem. Směrem ke spokojenému životu.

29.08.2006 16:50:00 | Findred z Celenureagovat

Výslech Publikoval(a): Mr.George | Povídky » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Přesně jak píše kolega kritik. Je to zajímavé. Slohově to skřípne jen opravdu málokdy, ale je to v podstatě jen svědectví. Určitě by to chtělo víc rozvinout. Určitě by se v myšlenkách vyslýchaného mohlo objevit něco o předchozích událostech. A možná by nebylo na škodu popřemýšlet i o přímé řeči. Kdesi jsem slyšel, že text je pak akčnější.

07.08.2006 23:15:00 | Findred z Celenureagovat

Kořenová zelenina Publikoval(a): Černý Michal | Fejetony, sloupky » Kultura

Zdravím,

mám moc rád fejetony, občas se snažím nějaký napsat a často si nějaký i rád přečtu. A vždycky, když čtu fejetony, pousmívám se, přemýšlím a často mne zaskočí i výborná pointa. Bohužel, neřekl bych, že tohle je tento typ fejeton. Humorné narážky mi vtipné příliš nepřipadli, text působí mdlým a nezáživným dojmem a myšlenka se ztrácí ve víru trapných pokusů o vtip. Nerad píši negativní kritiky, cítím se pak provinile, ale ty pomohou. Co udělat ke zlepšení? Rozhodně zkusit zlepšit humor, uvolnit ještě víc atmosféru (tady se mi ta lehkost mimochodem moc líbí, možná to chce uvolnit jen dlouhá souvětí) a psát dál a dál. Poznamenávat si jakýkoliv vtípek, který vám opravdu přijde dobrý. Nikdy člověk neví, co se může hodit.

S pozdravem

nemilosrdný kritik Jakub Ehrenberger

10.07.2006 14:22:00 | Findred z Celenureagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí