Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 2 záznamů. Zobrazuji 1-2.

Hmota Publikoval(a): Res!st | Úvahy » Ostatní

njn...;)
tak chtelo by to na začatek trochu definovat hmotu co..? :P neni to energie?.. prave ten předchoze zminenej pohyb?.. ta rychlost..? jestli je hmota jen energie, a aura take. tak mislenka je take jen jednen druch energie ktery ma určitou vibraci. jako všechno kolem nas.. to co nam trochu pomuže je tato uvaha, je svetlo hmota? ;) ja osobně věřim že hmota, jako to na co mužem šahnout, je jen miniaturni casti celiho obroskyho systemu, je to jen druch konkretni energie co ekzistuje komem nas.. :)

HZR

06.10.2006 23:23:00 | HZRreagovat

Je snad škoda zbytečného života? Publikoval(a): zlomený a nanicovatý -__- | Úvahy » Ze života

hm....njn, zajimavé. tak nazačatek se ti chci omluvit za mou četinu!! jsem z řecka a prestehoval jsem se do Prahy pred 2 měsicema.
Hodne zajimava ta tvoje uvaha ale dit hodně dobře viš ze to tak není, svět vipada jako stvura ktera chce vše pěkně pohltít a sníst. ale tak to není... kdiš se soustředis na prach tak vydíš prach ale kdiš na lasku tak lasku... musis akorad skoušet a hledat,laska je všude kolem akorad se projevuje ruznima spusobama, nikdo ma rad pěnize, nikdo zase žení. Nikdo ma rad přirodu a jiny zase lidí!!" ty co maš rad??? a nebo chceš jen myt rad jen sebe a potrebuješ k tomu potporu ostatnich?.....
Rozmisli si to, proc?... ty maš rad.. proc?.. ostatní te nemaj "tak jak chces..."

Kazdopadne v zivote lasky je hodně akorad ji videt!!!!

HZR

02.10.2006 10:14:00 | HZRreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí