Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 3 záznamů. Zobrazuji 1-3.

Tady na literu jsem jediný Publikoval(a): zlomený a nanicovatý -__- | Úvahy » Ze života

pomoc? jen se dívej kolem sebe... uvidíš to co ostatním je skryto. Pomoc je to, co hledá spoustu z nás, nejsem vyjímkou, jen se neuzavřít do sebe. pak zjistíš, že už není cesty zpět, že si tu sám, i v místnosti plné lidí. Buď sám sebou a ono to přijde. Jen se dívej...
osud si pro každého z nás připravil hru, plnou náhod štěstí a smůly a je jen na nás, jak tu hru budeme hrát

04.11.2008 23:35:00 | Andýsekreagovat

Jen vzpomínky... Publikoval(a): MishaX | Úvahy » Ze života

Neznám tě, ale to, co jsi napsala je mi tak blízké. Proudy slz, smutek a bolest. Všichni říkali, že nám to sluší, že se skvěle doplňujeme... A jak to dopadlo? Já odjela na vejšku a on nevydržel... Náš roční vztah skončil po čtrnácti dnech mého působení na vysoké škole. Našel si jinou... Je blíž... Může s ním být každý den. A já je vídám o víkendech, když jsem doma... Vidím je, jak se spolu smějí... Stejně jako se smával se mnou. Život je plný zvratů a smutku... Nenech se jím zlomit... Já jsem se nechala a to mě málem zničilo. Díky pár lidem mě hodně blízkých jsem zase v poho. A už se dokáži i občas usmát. Ale milovat? To nevím...

08.12.2006 20:14:00 | Andýsekreagovat

Černá - bílá Publikoval(a): dark_stuff | Úvahy » Ze života

Každý z nás vidí svět jinak. Ti lidé, kteří jsou silní a vydrží nátlak společnosti své názory a myšlenky řeknou nahlas, ti kteří se raději schovají v davu, budou mlčet a i svůj život přizpůsobí okolí.
Člověk s vlastním názorem je štván společností, které nechápe a nevidí.... nebo možná nechce chápat a vidět. Takový člověk je osamělý, přátele, ty opravdové, hledá jen těžko a ne vždy se to podaří. Je štěstí, když najde osobu, která s ním jeho názory sdílí a která s ním chce sdílet i život.
Chce to odvahu, silnou vůli a mysl. Nebát se okolí, i přestože společnost bude hledat všemožné prostředky, jak dokázat, že lžeme... Hledá naše prostředky k tomu, aby nás potopili a zničili.
Nebát se a jít svou cestou. Stát si za svým názorem...

14.11.2006 21:05:00 | Andýsekreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí