Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 7 záznamů. Zobrazuji 1-7.

Už je tu zase to pitomé jaro Publikoval(a): Adri | Fejetony, sloupky » Ostatní

Nazdar Hadráku.
Máš pravdu je to také onou přílišnou dezinfekcí a čištěním.
Poprvadě původ, proč to tak je je dávno zjištěn.
Lidé kteří trpí alergií jsou potomci těch, co přežili morové a cholerové a já nevím jaké vážné epidemie, které bývaly ve středověku, jejich vrozená imunita je tedy na vyšší úrovni, než u novodobých nastupujících generací lidí, abys to pochopil každý, tak jako se mění země, končí čtvrtohory, vymírají zvířata, homo erectus a sapiens(to je střela jen pro ukázku), tak se dále vyvíjíme i my, nový typ lidí se rodí třeba bez osmiček a dvojek má jiný tvar lebky a také sníženou imunitu, jenomže paradoxně, on alergiemi netrpí. Jelikož ten starší typ s tou vyšší imunitou se v běžném životě nudí, mor a cholera tady nejsou, že? A proto jsou alergie, když se někdo nudí zabíjí čas, dělá hlouposti, no a imunita, jej zabíjí tak, že zabíjí sama sebe, tedy i člověka, takže proto je alergie spíše ve vyspělých zemích, kdesi v Somálsku, či jinde by jste ji asi nenašli. To není blábol, tohle je vědecký fakt, mnou polidštěný jelikož těm odborným termínům by normální člověk neporozuměl. Mimochodem zjistili to 3 roky nazpět ve Švédsku, mají tam nejlepší zdravotnictví na světě.
Tak jen tak pro informaci.
Jo, a s tou inverzí, možná si neuženem záchvat astmatický, ale chronickou obstrukci plic a s cigaretou rakovinu plic. S tím bych nehazardovala. Už dost takových frajírků jsem v jejich 40 odvážela v bílé ponorce, jejich smrt nebyla žádné žůžo, to bych raději
volila jiný způsob sebezáhuby. Což tak Kamikaze? To je pro frajery!

16.03.2007 16:57:00 | Adrireagovat

Už je tu zase to pitomé jaro Publikoval(a): Adri | Fejetony, sloupky » Ostatní

Fejeton to není, spíče článek, ale nenašla jsem tady rubriku článek a tak jsem to udělala takhle.

16.03.2007 16:46:00 | Adrireagovat

Hra na sochu I. a II Publikoval(a): Adri | Básně » Ostatní

Nemysli si, že jsem nějaký chromajzl, nepoznal bys, že mi něco je, jistá výhoda,či nevýhoda, až do jistých okamžiků, či situací.

23.02.2007 17:08:00 | Adrireagovat

Hra na sochu I. a II Publikoval(a): Adri | Básně » Ostatní

Sportovní aktivity jsou pasé, nemůžu sportovat jsem těžce nemocná. Poslední tři roky přečtu jen dvěstě knížek. Mám na to seznam. Všechny knížky si eviduji. Tak třeba dneska jsem už jednu přečetla. Čtu totiž každý den třeba pohádky a to hodinu a knížka je v trapu hned :)). Jinak mám poslední dobou problém narazit na nějakjou normální dobrou knížku, která by mne zaujmula, ale faktem je, že pokud se taková najde čtu rychle. Vždycky jsem v rychločtení už na základce vyhrávala. Chodily jsme na soutěže, vy ne?
Neuměla jsem rychle běhat, tak aspoň v něčem jsem byla rychlík. Všechno zvládám i vzhledem k tomu, co mi je. Jak to dělám? Netuším. Prostě to tak je. Můj muž tvrdí, že nedokážu být ani minutu v nečinosti. A spím míň než šest hodin, díky dětem a díky tomu, že mi bývá v noci špatně, nebo i proti bolesti mi vždycky pomohlo rozptýlení mysli, takže, když už nemůžu spát, tak čtu, píšu anebo kreslím. Prostě mi to pomáhá.

23.02.2007 17:05:00 | Adrireagovat

Stručný životopis jednoho zlosyna Publikoval(a): Adri | Povídky » Ostatní

Já sem prozatím dávám poněkud starší záležitosti, nové mám v soutěžích a tak s nimi nemohu manipulovat a taky momentálně pracuji na něčem větším.
Tomu bys nevěřil, ale je to tak, už na zdravce jsme měli muže se zlomeným penisem, a kde máš v penisu kost, hm?ˇA maturovala jsem s pacientem s oboustranným carcinomem prsu a ten pacient byl muž. Maso se může zlomit a může prasknout, kupříkladu jak jsou úponky stehenního svalu ke koleni, taky je to šupa. Věř mi mám ve špitále oddělané své a zážitků, dost neuvěřitelných a přitom vlastně zcela běžných nad hlavu. Tak to jsem zvědavá na tvou povídku. tak zatím ahoj

14.02.2007 16:59:00 | Adrireagovat

Stručný životopis jednoho zlosyna Publikoval(a): Adri | Povídky » Ostatní

Spor je pasé, jdeš s křížkem po funuse! Žádné zvrhlé choutky nemám, jsem, zcela normální ženská s normální rodinou, manželem a dvěma dětmi. Mým záměrem je zvedet ze židlí, dovést k zamyšlení, i k přehnané kritice, jelikož špatná kritika, nejlepší kritika :)), dělám s i legraci. Tahle věc je navíc tak osm a ž deset let stará. Potom Böblig se píše takto, ale tehdy jsem neměla doma PC a jistá kavárenská mašinka, klávesnice zas pro změnu přehlásky, čte se to tedy Beblig.
K tomu masu, nepřeji ti to slyšet, je to hnus. Já slyšela. Když sval natahuješ, lámeš, taky praskne.
Jsem zdravotník, takže vím o těhle anatomických a fyziologických věcech, až příliš, všechny bych tedy rozhodně nemusela. Na svůj názor má však každý nárok milý Lorde Protectore. Je mi líto, že ti nemám jak zanechat vzkaz, asi nic nepíšeš a jen kritizuješ, což je tedy vždy to nejlepší a nejjednodušší.:))

07.02.2007 17:30:00 | Adrireagovat

Lovestory Publikoval(a): Adri | Povídky » Ostatní

já si nic nepotřebuji kompenzovat.
Toto je zpracování jednoho kdysi udaného skutečného příběhu. Ráda hýbám emocemi, chci, aby ty povídky něco říkaly. Myslím, že tahle nepatří zrovna do těch nejtvrdších. I když je už víc než dva roky stará a já jsem teď někde jinde. Navíc cajdáků a červené nereálné knihovny je všude dost, proč nepsat o reálnu. Teď už nejsem tak morbidní :)). Díky

07.11.2006 15:40:00 | Adrireagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí