Komentáře odeslané

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 9 záznamů. Zobrazuji 1-9.

Dům na kopci - Část první Publikoval(a): TondaFS | Romány » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné

Ze všeho nejdříve díky za přečtení i komentář.
Mohu tě ujistit že v dalších povídkách budu používat určitě kratší věty, protože mi to tak i vyhovuje (na rozdíl od těch nechutně dlouhých souvětí :D ). Důvod proč je povídka napsaná, tak jak je napsaná, je, že jsem se hodně inspiroval Lovecraftovými díly (takže ano, Arkham je brán z nich), u kterých se vyskytují dlouhá souvětí, ve kterých se čtenář taky občas těžko orientuje (nebo alespoň já mám při čtení jeho povídek takový pocit), takže jsem chtěl, aby se tomu má povídka blížila + jsem měl chuť experimentovat a napsat to trochu jinak, než jak jsem doposud psal své povídky (ale hlavně si vyzkoušet, kam až se s těmi dlouhými souvětími dá zajít) . Ale jak již jsem zmínil výše, původní styl mi sedí prostě víc.

28.07.2013 14:50:37 | TondaFSreagovat

Dům na kopci - Část pátá Publikoval(a): TondaFS | Romány » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné

Děkuji za komentář, jsem rád, že se povídka líbí. Ale vzhledem k tomu, že už bude jen jedna část, se toho už moc nestane ;-)

05.04.2013 11:31:15 | TondaFSreagovat

Dům na kopci - Část druhá Publikoval(a): TondaFS | Romány » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné

Jsem rád, že se povídka zatím líbí, tak doufám, že tě její další části nezklamou ;-)

24.03.2013 21:29:20 | TondaFSreagovat

Oni Publikoval(a): TondaFS | Povídky » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné

Děkuji za přečtení ;-) To rozdělení udělám až u své další povídky a ohledně těch chybek... Stává se mi, že občas při psaní vynechám nějaká slova, protože většinou jsem myšlenkama v ději už dál, než kde právě jsem :D Ale jak vidno, tak i po několika přečtení jsem všechny "prázdná" místa nevychytal - až si najdu zase čas, mrknu na to a opravím - pokud to najdu ;-)

14.08.2012 18:45:42 | TondaFSreagovat

Oni Publikoval(a): TondaFS | Povídky » Horrorové, krvavé, strašidelné, tajemné, záhadné

Díky za radu, uvědomuji si, že s tou délkou většinu lidí spíš odradím než nalákám, ale opravdu nerad kouskuju věci, když už je mám celé hotové. Ale kromě tebe mi to už poradilo pár dalších lidí, tak s další povídkou to tak udělám, protože jsem s tím opravdu spíš proti sobě. Takže ještě díky za radu, pokud se k povídce vrátíš a dočteš ji, moc by mě zajímal tvůj názor na ni, tak pak neváhej napsat komentář ;-)
Jo a jen btw. všiml jsem si, že jsem tu povídku hodil dvakrát za sebe, takže se teď délka textu "zkrátila" na polovinu - ale i tak je povídka pořád dlouhá jak prase :D

06.08.2012 21:01:15 | TondaFSreagovat

Znamení Publikoval(a): TondaFS | Pohádky, bajky » Pro dospělé

Děkuji za komentář a jsem rád, že se povídka líbila.

04.04.2012 20:51:36 | TondaFSreagovat

Znamení Publikoval(a): TondaFS | Pohádky, bajky » Pro dospělé

Opět děkuji za komentář. Uznávám, že čtenář, který nečetl mou povídku: Princezna, mohl trochu tápat, i když jsem tento příběh bral jako samostatný - tudíž nenavazuje na ten předešlý. Jediné, o co jsi v "prvním" díle přišel byl jiný příběh z pohledu jiného mladíka, který hledá úplně tu samou princeznu.
Co se týká samotného děje, těm lidem, kterým jsem to dával přečíst nic nevadilo - ale to bude nejspíš tím, že četli Princeznu a tak věděli, do čeho v této povídce jdou. Každopádně děkuji za názor na povídku i z pohledu neznalého. Na vyjádření hlavní myšlenky příběhu v dalších povídkách určitě více zapracuji :-)

28.03.2012 20:43:54 | TondaFSreagovat

Deník Publikoval(a): TondaFS | Povídky » Akční, detektivní, dobrodružné, válečné

Moc děkuji, že sis udělal čas a přečetl si mou povídku. Cením si každé odezvy, kterou dostanu (ano, moc se mi ji nedostává :-D ). Alespoň pak vím, na co se mám ve své tvorbě ještě zaměřit.
Námět: Nepopírám, že jsem z HP nečerpal - v podstatě jsem vzal celou tu myšlenku a chtěl o tom napsat samostatnou povídku - bohužel to nakonec dopadlo tak, že to vypadá jako úplná vykrádačka :-( ,ale čert to vem ...
Spojení: možná bys mohl napsat příklad; letmo jsem povídku přečetl, ale ničeho si nevšiml
Každopádně ještě jednou, díky za přečtení.

18.02.2012 21:03:54 | TondaFSreagovat

Princezna Publikoval(a): TondaFS | Pohádky, bajky » Pro dospělé

Ne, jsem ze Slavkova (ale ne z toho u Brna).

20.12.2010 10:38:00 | TondaFSreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí