Hádka u dveří

Hádka u dveří

Anotace: jó - to bylo tenkrát, když jsme psali s kamarádem Wedle Vazy (tučné písmo) avantgardu (:-D

 

 

vyzrazené triky vykouzlí nápad
na úctyhodnou sbírku zátek
datovaných

již při druhé láhvi mnohý zapad‘
a jeho datum tak jako láska
upadne v zapomnění

tlumené výkřiky nemusím chápat
neperly bolem tráví
spánek ďábla

he! ale přece: čert nikdy nespí
proto žádný výkřik ticha
proň není perlou zrádnou

počkám u východu na skládce pastí
jdoucí si kolem co pozdraví
v sobě můj smích

ale kdež! tvého smíchu dovnitř
u skládky dveří si těžko kdo všim‘
a zdravit? to dnes už nenosí se

mávátky v průvodu lehce nepraští
syrová sirka bez škrtátka
v Zippu sklaplá

to jediné je pravdou.
Leč …

 

 

Autor aravara, 10.07.2014
Přečteno 840x
Tipy 7
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Pamína, Kubský P., jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím říct, že tvůj příspěvek do společného díla se mi líbí víc - dává tomu trochu smysl :)

20.07.2014 18:27:02 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí