Oko

Oko

 

       Je tam šero

       ptáci nezpívají

       je tam chladno 

       pod kobercem břečťanu

       těla leží

       již hostí brouky a červy

       tlejí

       pod peřinkou hlíny

       svět je tichý

       jiný

       něco se tam hýbe

       něco ještě žije

       OKO

 

 

       tvoje

 

 

Autor rybka, 11.01.2024
Přečteno 65x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, BArBArKO, o3_gambit, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí