POLIB SI múzu! :)

POLIB SI múzu! :)

Anotace: ...polyp mi muže.. ;)

Slibuju, že přijdu...
A když ne, budu se kát a sama sebe ptát,
Proč zrovna já?!
Číst od velkých poetů..
Možná jen malý list jistých popletů.
Proč si jen lhát a nalhávat, že má smysl
Hloupě psát!?
I had ať učí se od líbivých básníků,
Ne krále hadů a proutníků...

Buď vklidu, byť je Tvá múza neviditelná.
Má růž je tak sladká a neslíbatelná.
Když nepřijde, co už zmůžu?!
Nůž na krk...
Bože můj, Tobě jsem odevzdala klíče
Od své víry a chtíče...
Ty jseš mi talent, to si tak můžu..
Víš co.
Jsem totiž vražedkyní všech zmrdů a komárů,
Některých šancí a somárů.
Jinak nekoušu.
Jen když mě pokoušíš...

Bože můj, Ty píšeš! Něco tu smrdí.
Mě zase vykrádáš a myšlenky z hlavy
Mi lížeš...
Tak řekni, co jen chceš.. a já Ti to dám
Teď hned.
Můžeš mě cucat do mrti...
Tak pověz už...
A nebuď jak ovád či lidská veš.
To bude rychlé..
Co třeba polibek na čelo..!?
Polibek smrti.
Tak co.. chceš?!

;)
Autor ARTeFakty X. Múzy, 13.10.2018
Přečteno 545x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Amonasr, Jort, jondys, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rosooooooo! Nepreháňaj! :-D

13.10.2018 14:33:25 | ARTeFakty X. Múzy

Neprehaňam :D

13.10.2018 14:44:49 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Baví mne, že jseš úprimná.

13.10.2018 14:23:55 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Co bychom nebyly...!? Za to se nestřílí. ;)

13.10.2018 14:44:32 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí