Touha promarněného panice

Touha promarněného panice

Anotace: Smíření ? ne

Pojď, projdeme se
Tudy kudy včera šel jiný
A rád bych tam
Byl jen já

Vše co vím je
Že to musí božské býti
Vésti musíš ty mě
Ale kráčei chci sám

Cesta za noci
Svitu měcíce
Bez lidí, těl
Jen jedna slast

Vím že to může být
První
Mé i tvoje
Povznesení
Autor Smeglofus, 06.06.2016
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí