EMOCE vPřed!Stihu...jí(je)mně

EMOCE vPřed!Stihu...jí(je)mně

Anotace: ...jemně do(bíhá)jí(má)mě... až tam... já (z)nám. Taky (je) dobíhám...

BLOUDĚNÍ v trávě..(?)
...ve Tvých očích.
Snad právě.
Za starým plotem
V zádech s modrožlutým
:) ...Sky(m)
Zelenou na zemi položenou,
poTravou pro postupující.
Právě teď ve výšinách.
V divokých rostlinách.

Po Tobě, Po Mně.
Ve tmách, v pustinách.
Ve slovech, v němotách...

Hravě.

V orientačních tabulích.
Na mapách těla.
Ve starých kůžích
Jemně ošuntělých.

Nohama na zemi.
Hlavou v oblacích...

V čeřených hladinách.
V nevyřčených otázkách.
S ní. I bez odpovědi.

Ve snách, ve dnech.
Po proudu, ve vlnách.

S buchtou na pikniku...
V pravdě, ve víně.
Hostinost, nevi(l)nně.
Objevená v čistém skle.
Ne v plastovém kelímku.

V zahradách.
V uzrálých malinách.
V odloženém deštníku
Kouká po (h)lavičkách...

Svobodně, (ne)stísněně
A zas volně.
Dobrovolně, hojně.

V přírody ozvěnách.
V pavoučích nástěnkách.

Repeté... Podvojně.
Trochu šíleně.
Brouků v hlavě
I v nástrahách.

Poprvé.

Zmateně..(?), né to né.
Jedinečně... jedině.
V životě.
Bez konce.
Zase jen...
Jako..?

Posledně.

...(v) milenci starých duší

Nezaspi...
Je čas!
K probuzení
Ze sna.
Na okamžik.
Už (jen) tak tak.

V poezii (ve)smíru.
V krásách konce světa.
...k nim letmo leť.
Autor ARTeFakty X. Múzy, 18.10.2018
Přečteno 379x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Amonasr, kudlankaW, jondys, Romana Šamanka Ladyloba, Frr, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, ty si s tou Češtinou hraješ. Kejklíř se slovy, hadr :))

18.10.2018 17:51:14 | jondys

Díky za poctu hadru, jen malé noční impro... nebo intro?
Myslím, že mám vytřeno. Po dnešku...
To nic proti Tobě, vážně. Jen zkušenost, která bere chuť.
Ale jinak si ráda hraju...
Měj se fajn. Piš a komentuj jak se jen dá. Pa :)

18.10.2018 18:26:09 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí