Šanson

Šanson

Anotace: Non, Je ne regrette rien...

Šanson

Píšu ta slova deštivá
co modře se rozpíjí na bílém papíře
a postupně se mění v bělavou mlhu.
V dálce zní melancholie tvého piána
a já jsem tklivá viola.
Nevidíme se,
ale hrajeme něžnou skladbu,
do křehkého podzimu.
Nic nepotřebujem,
jenom teplo našich těl
tak nějak ten šanson zněl.
Já do tebe se oblékám
listy padají jeden po druhém
a praskají v plamenech ohně,
který hřeje jako ty,
když oblékáš se do mě.
Autor Ywett 66, 26.08.2013
Přečteno 706x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, maliska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané zvláště ten konec.

26.08.2013 09:35:15 | Jozef Bojanovský

Díky moc Jozefe:)

26.08.2013 11:23:16 | Ywett 66

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí