koncert

koncert

Anotace: - - -

 

     před klubem

     z tísně mačkám v dlani

     pupeny bílých květů

     neviděna uprostřed bzučícího davu

                         -budeš dnes tančit?-

     ,,můžu si vzít svoje kytičky do sálu?"

     díky ti Z za chápavý úsměv

                         -proč ne? proč bys netančila-

     hrají a lidi mizí

     zůstávám přikována

     na stejném místě mluvím anglicky

     s belgičanem za slunečními brýlemi

     z pusy mi samovolně vychází

     nevídaná moudra o životě

          when people talk about bad things

          it makes them do bad things

     když se odvážím dovnitř

     vidíš mě dnes poprvé

     opilý mi do ucha šeptáš něco o leknínech

     já tu ale byla

     už tu nejsem

     odcházím kochat se nočními motýly

     na krku dech a slova

     ,,are you feeling inspirated?" 

 

Autor Kaitlynn, 25.05.2018
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: narra peregrini, mkinka, Amonasr, mirecek, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí