One must still have chaos in oneself to be able to give birth to a dancing star

One must still have chaos in oneself to be able to give birth to a dancing star

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=q3gnxO8bUxQ

čtyři roky uplynou a

 

tak dlouho se chodí

 

tak dlouho chodí se

 

až nezůstane nic

 

jen zeď

 

co pořád stojí

 

pár chlupů z kožichu

 

psa - lajky

 

lišky – prázdnoočky

 

a chuť kovu

 

trocha krve

 

na jazyku

 

stísněná

 

 

Autor odnikud, 31.01.2019
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: Jort, maliska, zdenka, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí