na tvoji neviditelnou osobnost

na tvoji neviditelnou osobnost

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=k1GsKHHwAik

někdo po mě chtěl telefon

a někdo jinej zas léky díky kterým na všechno zapomene

reju si pátou gumičku do ruky

a nadávám s ostatníma na život

na práci nedostatek času 

na málo peněz hnusný obědy

a v noci před kostelem s Martinem zapaluju jednu od druhý

říká mi jakej by byl svět kdybych přestala

kdyby jemu nebylo třicet devět

a moh by něco víc než dotek tváře na tvář při příchodu a odchodu

ukončete výstup a nástup dveře se zavírají

říkám mu a směju se do svý třetí promile

zítra ráno v práci se mě na odchodu dotkne

jen tak letmo rukou na loket řekne čau klukům a

půjde spát do svýho vlastního domů svý vlastní postele 

večer na facebooku napíše spoustu sraček

mezi usměvavý oči tvýho bledýho obličeje

a další marnej pokus Karolíny přiznat se že je lesba

někdo po mně chtěl telefon

a někdo jinej zas léky

každej něco chce

 

 
Autor odnikud, 29.07.2019
Přečteno 327x
Tipy 20
Poslední tipující: Amonasr, Marten, vlnka, lawenderr, Iva Husárková, Frr, šerý, Malá mořská víla, básněnka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to sobecký...ale nepíšeš, co chceš ty...;-)

30.07.2019 15:37:01 | Marten

Každej ... a taky každej tvůj počinek tady se vydaří :)

29.07.2019 20:14:10 | Malá mořská víla

Každej něco chce , ale co chceš ty?

29.07.2019 19:18:08 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí