hodiny

hodiny

Anotace: michalovi https://www.youtube.com/watch?v=_m89rVfUn5s&list=RDFLTdP8Zp5FA&index=20

možná si teď někde čteš

o válce nějaké slavné osobnosti nebo hospůdce
schované stovky let před všemi ostatními
chodím po břehu vltavy a myslím na to jestli jsi tudy šel
labutě se vyhřívaj v podzimním slunci a syčí když se přiblížíš
jsou jako lidi když neví kudy kam
možná sedíš někde v křesle nebo zasedačce plné spousty důležitých lidí
vyprávíš o něčem čemu bych nerozuměla
nikdy mi nešla ekonomie mezinárodní vztahy zeměpis obchod vlastně skoro nic
chtěla jsem jen malej domek na cote d’azur nebo velikonočních ostrovech
ty já a moře co pohltí všechno ostatní
pohladit si karetu usnout ti v náručí 
a já tebe taky víc než všechny kočičky a pejsky na světě
možná nic z toho vůbec tak není
a já tě včera v noci konečně zase potkala o půl druhý ráno na sesterně
někde uvnitř skelných očí dítěte a jemným závanu smrti co sklouzne po mase
a přiškrtí
 
 
Autor odnikud, 16.09.2019
Přečteno 321x
Tipy 15
Poslední tipující: maliska, Frr, Jort, jitoush, Marten, Amonasr, Nikita44, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vzpomínky.....Ji.

17.09.2019 11:34:51 | jitoush

Chtělo by to změnit podnebí, takovou dovolenou na cote d’azur...;-)

17.09.2019 11:11:38 | Marten

No vyznal bych se k Tobě ve vší počestnosti jinak. Máš dotyky na klávesnici k zulíbání! Líbí se mi Tvé psaní a jímání okolního života.

16.09.2019 21:08:13 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí