banner

banner

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=ZkzY29DKHEQ

chci ti být nablízku

držet tě v náručí hladit po vlasech
 
ve frontě u pokladny myslet na to
že někomu patřím a venku padá listí zlaté rudé 
jediná básnička kterou jsem kdy uměla zpaměti
 
už nevím jak byla dál
 
kolem se potuluje pes bez náhubku a vodítka
babička táhne vozík 
dítě za vteřinu zakopne
a za pět už to nebude vědět
 
tohle je život tak jak plyne
 
prach na skířni pod talířema
odpadkovej koš
malej pokoj patnáct krát deset
napsal mi jsem šťastnej a smajlíka
a zrovna v ten moment se spustilo topení co bylo hluchý už pár neděl
 
říkala jsem si že to musí být znamení
něco jako když se ti na dně hrnečku objeví ježíš
 
tohle je život
 
cítít tě uvnitř sebe v posteli pod zataženýma žaluziema
a ráno prášek z peněženky
vyloupnout a spolknout
po út st čt pá so ne
 
 
 
 
 
Autor odnikud, 20.09.2019
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: maliska, enigman, Amonasr, Jort, Luky-33
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí