úterý

úterý

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=1Px5ZH1pBeg&list=RDZkzY29DKHEQ&index=2

slova páchnou jako ztrouchnivělá bible u babičky nad prádelníkem 

sedíme naproti sobě každej ve svý zóně
jsem po uši v murakamim a ráno vzduch voní hlínou
obepínáš mě jak břečťan cihlovou zeď
zapadáme do sebe tak nějak když přivřeš obě oči
je září měsíc kdy se vzdává snadněji než jindy
čtu novinky.cz a přemýšlím na tím 
co by se stalo kdyby se potkala Sofie a Karenina někde nahoře na eskalátorech
dvě volby jeden výsledek
metro stojí
Autor odnikud, 24.09.2019
Přečteno 332x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Marten, Jort, básněnka, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Murakami je dobrej...

30.09.2019 12:45:17 | enigman

...moc dobré...

26.09.2019 10:30:52 | Jort

Taková všední situace, metro stojí, nastala apokalypsa...

25.09.2019 09:13:09 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí