předsevzetí

předsevzetí

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=R2YgQbb2kJU&list=RDC9LPQmkao8c&index=7

je mi špatně

křičím a zarývám prsty do zdi když se nikdo zrovna nedívá
v pracovní době zvedám telefony
a odpovídám na dotazy kdy půjdu domů a proč tu ještě musím být
Karolína mi jen tak jakoby náhodou olizuje ucho
dvoje hodiny v poradní místnosti tikají pokaždý jinak
je pátek pár dní po novým roce
a všechno je úplně stejný jako v tom starým
máme s holkama společnej chat na facebooku
posíláme si statusy o všem možným jen abychom nemluvily o tom
že je nám k třiceti máme vysokou školu práci postavení
auta byty slušnou mluvu před lidma a schopnost odvázat se když je potřeba
taky profil na tinderu edarlingu a jiných seznamkách
plnou ledničku vína hned vedle tofu zeleniny humusu a oliv v plechovkách
mluvíme o věcech který se nás nedotýkaj
praha je plná ztracenejch existencí a všechny nám prošly pod rukama
říkáme si jak jsme odlišný při třetí skleničce
je zima a chodník zamrzá pod nohama
klloužem se kloužem a myslíme si každá jak to zítra bude jiný
budíka na šest patnáct a jít spát oblečená
v noci několikrát vstát a vypít spoustu sklenic vody
od zítřka už ale doopravdy 
šest patnáct jóga workout nový já
od zítřka doopravdy
 
Autor odnikud, 03.01.2020
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Luky-33, Marten, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí