vl40

vl40

Anotace: všem bývalým a nepřítomným... https://www.youtube.com/watch?v=hRGIrrjuLYA

moje hodnota by se vešla
mezi dva prsty malý dětský ruky
chodím do posilovny a nepozoruju lidi
sotva popadám dech
něco za něco
ty mi ho správně vykouříš
a já tě naučím multipress
nablila bych ti do tváře kdybych na to měla sílu
místo toho pokorně osm sérií po patnácti
protřepat protein zacpat pusu tvarohem
vlastně je to takhle všechno jednodušší
počítat bílkoviny sacharidy tuky
kalorický tabulky bez prostoru pro fantazii
všechno nazpaměť
 
 
Autor odnikud, 10.02.2020
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, piťura, maliska, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o mě dobrý

12.02.2020 16:03:50 | piťura

Jednodušší týpci nepotřebují fantazii...;-)

11.02.2020 14:53:42 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí