Hříchy jednoho muže

Hříchy jednoho muže

 


             umět a nechtít
             dokázat a nezkusit

             vidět a přehlížet

             uhýbat

             utíkat

             nevyhrávat

             míjet protože nemířit

             dokonale mlčet

             i nepsat

 

             po večerech křížím

             konečné počty vzpomínek

             se sny

             variační příběhy se rozpínájí

             jsou jako ta tma

             ta jediná

             co hřeje

             moje šílenství i východisko

             už mám skoro všechno nic

             a stačí mi to


             víc

             víc zbylo na vás

             tak honem

 

 

 

 

Autor Luky-33, 26.08.2021
Přečteno 226x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, Vendina, odnikud, maliska, šerý, Pettie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo zrovna tahle poloha je dobrá.

13.10.2021 23:58:35 | odnikud

Dík, někdy to máme stejně, nebo spíš dost podobně.

14.10.2021 08:57:28 | Luky-33

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí