v polštáři z kopřiv

v polštáři z kopřiv

 

 

 

Kdybych věděl

jak to dopadne

nerodil bych se

zůstal bych mrtvý

a neplatil za lístek

 

Tak s kapsami plnými

jak kravské zvonce lákám vlky

platím si pastevce

 

Řekl bych ti toho tolik

kolik je děleno nulou

ty kravino moje vymyšlená

 

Vstávej do černýho rána

ponoř lžičku

a míchej časem o pár minut

-tolik ti zbývalo řečí a slov, o něž ses dělila

s nulou jež mi zbyla po paměti

beze zbytku

 

 

 

Autor Uzel, 10.02.2022
Přečteno 151x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Friday, Marten, Jan Kacíř, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí