solo

solo

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=VePaI3jX4Sk

znáš ten zvuk když ti křupne vlašák pod nohama

vzpomínka na šnečí ulity a Toma co je jako malej drtil ve dlani

 

nezáleží na tom jak velkou ručičku máš stisk je stisk a já byla vždycky hodná

chci být tvoje kočička řekla jsem v opilosti a litovala toho skoro okamžitě

 

nesmíš moc vzdorovat učila mě máma když jsem lehávala u babičky na střeše garáže

tehdy mi bylo jedno kolik meruněk sním hlavně aby byly kyselý

stejně jako slova který ve mně zůstaly dalších jednadvacet let

 

láska je jak reklama s kostkou ve skluzu pamatuješ si ji ale uniká ti smysl

vlastně jsem nikdy nemilovala šeptám si přidušeně a sliny mi kapou na kolena

 

je to ten zvuk přesně ten zvuk na kterej čekám protože věstí konec

zvládla jsi to znovu jsi to zvládla šikovná holka pojď sem ať tě pohladím

 

nezáleží na tom stisk je stisk

nevím proč ale vidím tě při tom vždycky před očima mami

 

jedno jediný malý křupnutí

a po něm nic

 

Autor odnikud, 25.03.2023
Přečteno 138x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marten, šerý, maliska, lawenderr, Dreamy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach tak...

25.03.2023 12:00:04 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí