Slova

Slova

Anotace: Zítra vám asi někdo řekne – Nemá cenu nic říkat, nemá to smysl...

Zítra vám asi někdo řekne – Nemá cenu nic říkat, nemá to smysl.
Nahoře stále sedí, zahaleni zlými myšlenkami.
Než svět shoří, snaží se nás změnit.

Tato slova, získávající obsah, vás, oblíbence mas, neustále překvapují.
Víra, která se náhle zableskla, jako ženská píseň, dnes stojí za emocionální znamení.

Na co upíráš oči? Nebezpečná hra...
Váš život jde dál, lidé se diví.
Na rtech máte věty, které začnou něco znamenat.
Je to živý sen, záře svobody.

Lež zakrývá lidský smysl. Svět může být jednou šťastný.
Ale třeba zase přijde lepší doba, pro naše neřesti, obyčejné věci.
Autor DancingFox, 04.08.2023
Přečteno 100x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Penemue, Žluťák, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavý obsahově...ale složitý formou...spíše úvaha.

04.08.2023 18:22:20 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí