njd

njd

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=OZYw0MQp_fI

bledá krajina jako můj obličej

kdybych mohla udělám všechno stejně

je mi nějak všechno jedno

projíždím očima život co mi už nepatří

a říkám si co tu vlastně dělám

je mi dvaatřicet a v podstatě nemám nic

všude kolem děti rodiny dovolený lásky

nemám nic a i to mi je teď jedno

jsem mrtvá velryba vyvržená na písku

neplácám se nebojuju prostě jen jsem

lehni si polož si ruku přes oči a uvidíš hvězdičky

to jsem řekla kdysi a od určitýho okamžiku to už nikdy neudělala

všechno se děje podle nějakýho zvrácenýho pořádku

dostaneš všechno

a nezbyde ti nic

 

 

Autor odnikud, 04.01.2024
Přečteno 103x
Tipy 20
Poslední tipující: martinaV, IronDodo, maliska, o3_gambit, Iva Husárková, šerý, narra peregrini, Sonador, BArBArKO, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi čtyřiatřicet
inak je všetko tak
ako si napísala
presne tak.

05.01.2024 09:00:27 | maliska

Trefné a v popisu života. Ten bez slunečný klip, to magicky pěkně podbarvuje*

04.01.2024 23:40:45 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí