Našeptávači

Našeptávači

Propadal denním sněním
to pro časté sledování antických postav
ve snímcích "pro vyspělé".

Toužil po tom zažít slast
poskytovanou pohlednými dívkami
jež zakoušeli muži v oněch situacích.

Ono bezbřehé zaujetí
vášeň
pulzující živočišnost.

Proto bloudil
ulicemi města
prožíval
série nezkrotných představ
tu s dívkou
tu s tajemně vyhlížející paní.

Jednou
(jak jen to říci)
prožil do té doby neskutečné milování
(co na tom že se společnicí)
jež vyústilo k bodu zvratu a pak…

V několik prudkých stahů ve slabinách...


V doznívajícím echu
přerývavých vzdechů

postřehl pod lebeční kostí

šepot

monolog prázdnoty

apel svědomí


Neodbytná byla také vina…

(Jakoby platilo
že po opojení
vždy přichází kocovina)
Autor kudlankaW, 18.10.2016
Přečteno 462x
Tipy 8
Poslední tipující: knihomolka, adaj, Philogyny1, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí