Miluju déšť

Miluju déšť

Anotace: smršť ledových kapek

Miluju bouřku
když padáš při ní k zemi

Miluju
když rychle dopadajici kapky bubnují
na tvé tělo

Miluju
když mění se v potůčky protékající všemi
záhyby tvého těla

Miluju
když naskakuje ti husí kůže
celá se chvěješ

Miluju
když stávám se ti parapletem
přec neuschneš

Miluju Tě milovat!
Autor Arthur Brainart, 04.08.2013
Přečteno 1250x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí