Protože barvy shoří jako první

Protože barvy shoří jako první

Anotace: ...

Byl to den
kdy se mi trochu zželelo vzpomínek
a vedlo to vlastně k pláči
ale jen tak
vnitřně

Únavou se nešlo
sehnout k zemi pro štěstí
ta tupost
mě nechala se jen dívat
jak druzí lezou po kolenou
a kapsy se jim rvou ve švech
a oni se
občas otočí
občas ušklíbnou
nad mou lhostejností

Pokusila jsem se rozředit
ale utopila se v terpentýnu
proč jsi mi lhal?
Když ona má
lepší vlasy
delší řasy
hezčí úsměv
a já ...

já mám tělo jako v ohni
to víš, barvy dobře hoří
protože nejsem nebe
nejsem skoro průhledná
já jsem byla
vidět
Autor Aaliyan, 16.12.2013
Přečteno 548x
Tipy 9
Poslední tipující: Luky-33, Amonasr, jitoush, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí